Wat is een campermakelaar?

U wilt uw camper verkopen maar wilt of kunt dit niet zelf doen. Wij ontzorgen u zoals een makelaar bij de woningmarkt. U brengt uw camper naar Reusel wanneer u uit onze regio komt en wij doen de rest. Er wordt niet met uw camper gereden.  Betaling gaat via een derdenrekening van een notaris. 

Ontzorgen van A tot Z van uw eigen camper voorzien van de juiste informatie en goed geadverteerd op vele bekende platformen op internet. Trustpilot laat zien hoe onze klanten hun tevredenheid tonen.

Als Franchisenemer van MHD biedt Camperchoice campers via dit platform professioneel aan. Door het proces veilig, transparant en betrouwbaar aan te bieden is er steeds een wisselende voorraad beschikbaar van campers.

Bij overdracht ontmoeten beide partijen elkaar en maakt u samen met de koper eventueel een proefrit. U houdt de regie tot oplevering.

Verkoop verloopt via het platform van Motorhome Depot. Hierdoor is het mogelijk om via Notarieel Betalen de aankoop te doen. 

Voor verkoper en koper is het belangrijk dat de betaling voor 100% goed verloopt. Bij overdracht wordt pas betaald, u houdt de regie. Weer geen zorgen.

Notarieel Betalen , vrijgesteld als betaal dienstverlener door de Nederlandsche Bank, neemt contact op met beide partijen , controleert en geeft instructie over het belangrijkste aspect, de betaling van de camper

Bij overdracht in Reusel tussen koper en verkoper geeft de koper via makelaar notarieel betalen de goedkeuring om het bedrag over te schrijven naar de verkoper.  Zorgeloos 100% zekerheid zonder bijkomende kosten. 

Betaling via

Camperchoice is aangesloten bij Autotrust, dus campers die niet in bemiddeling zijn kunnen dan worden geleverd met een garantie voor 12 maanden. 

Veiligheid en vochtmeting is belangrijk voor campers.
Voor verkoop is een onafhankelijk Bovag camperkeuring voor ons een vereiste. Dit wordt verzorgd door een extern BOVAG camperbedrijf.
Door de BOVAG aandachtspunten na te lopen bent u er zeker van dat alles in de campergedeelte is gecontroleerd. Geen zorgen over de status van de camper en een sticker van de Bovag Keuring met bijbehorend rapport maakt het compleet.