Wat is een campermakelaar?

formulier

Je camper verkopen via een professional

Landelijke dekking door aangesloten campermakelaars.

Door een professional in te schakelen bij de verkoop van je camper heb je hier zelf geen omkijken meer naar. Camperchoice zal het gehele verkoopproces van je uit handen nemen. Hierdoor hou je zelf tijd over voor leuke dingen!

Vul formulier in en kies camperchoice als makelaar en deze wordt naar ons gestuurd.

We zullen vervolgens vrijblijvend contact met je opnemen en bespreken wat we voor je kunnen beteken

Via Camperchoice is het mogelijk om via Notarieel Betalen de aankoop te doen. 

Voor verkoper en koper is het belangrijk dat de betaling voor 100% goed verloopt. Bij overdracht wordt pas betaald, weer geen zorgen.

Notarieel Betalen, vrijgesteld als betaal dienstverlener door de Nederlandsche Bank, neemt contact op met beide partijen, controleert en geeft instructie over het belangrijkste aspect, de betaling van de camper

Bij overdracht tussen koper en verkoper geeft de koper Notarieel Betalen de goedkeuring om het bedrag over te schrijven naar de verkoper.  Zorgeloos 100% zekerheid zonder bijkomende kosten.

Betaling via

Camperchoice is aangesloten bij Autotrust. campers die niet in bemiddeling zijn zullen worden uitgeleverd met een garantie voor 12 maanden. 

Veiligheid en vochtmeting is belangrijk voor campers.
Voor verkoop is een onafhankelijk camperkeuring voor een vereiste. Dit wordt verzorgd door een extern onafhankelijk bedrijf zoals CAMPERHOST.

Bij taxatie bij camperchoice worden hun aandachtspunten vooraf nagekeken en bent u er zeker van dat alles in het campergedeelte is gecontroleerd en gemeld.  U ontvangt een rapport indien gewenst.